March 08, 2010

yesterday will be the past.

yesterday. where should i start hah! oke. let i begin all this with kkp season. at the first hour starting. it just a little bit of the 'fish' sikit. i entered the class on nine plus something. along the way to the class i looked at the guys at the jpj's test. omg! panjang gler beratur. if i was there, for sure i dah balik. heee., panas kot., perfect driving suppose to built another room for the all the candidate yang terpaksa tunggu jpj semua tu. kesian dornk, kena beratur tengah panas. nanti karang , masuk kereta busuk pulak. so another way to make sure semua tu xjadi, perfect driving patut amik langkah2 ni. kan? at 12.30 and plus2, a break. oke fine! i love it. dah la dalam class tak cakap dengan single person pun. keluar je class terus gerak pegi '.aBC.', missed call apiez coz banyak gler dia punye 'missedcall' masuk. then, dengar suara dia baru bangun tido. blablabla... panjang sangat la. then he arrived at aBc. thanx lat! at least there's someone who can let me happy for just only a second. lain kali belanja aku makan lagi yek!. hehe. bout three something, class habis. thanx god! mak dah sampai time i keluar class, tapi nak kena amik ic bagai. oke fine dah lah office panas, ramai pulak tu. huh! i hate perfect alot dah. air-cond rosak kot, dah tu xnak pasang fan plak tu. haiysh! keje i kat situ mengeluh je, then mak masuk office,called me....

"....mak : why u took sooo long just to take your ic dear?
i : i don't know."

another way to express our feelings. dengan tido. make our sleep more often. :) xcaya? try la. kalau x mesty u akan mengamuk je keje. xla penat sgt kkp season tu, tapi i pening kepala so rse mcam bad mood semacam. my mum kejut ktornk semua nak pegi sunway katanya. bought buku sikit. sikit?? oke fine! banyak. time bersiap2 i xdek mood langsung, cari baju pun malas gler. terus pakai baju yang xbanyak kedut so then i xpayah nak iron baju. blablablabla... banyak lagi.. then, snap. sempat jugak senyum la. coz teringin nak masuk dalam blog, so pura2 macam ceria sangat. sedangkan, dekat sana orang terlanggar i sikit pun i nak mengamuk telan orang. reason sangat bagus : hey! sunway agak besar jugak, why should u guys langgar i? banyak lagi tempat lain, xyah la langgar2. kan?
itu je la. sampai sekarang, pening kepala lagi. maaf. ayat terabur gler.

a little word : happy women day!

2 comments:

ahchOng's said...

mak nenek..mana kamera mak nenek??dh gadai ka?

arifays said...

mana ada gadailah ayah atuk. ade kat rumah. kenapa lak?