March 18, 2010

a BiG wonder...

'aku berlari setelah jenuh berjalan. namun saat dadaku lelah berlari, aku seperti ingin terbang. terbang jauh menyentuh langit nan biru yang sedari tadi aku tenung kerana tak tergapai dek ranting jariku. taktala itulah aku tersungkur jatuh menyembah bumi, meninggalkan kucupan buat sang tanah gersang yang sudah berminggu rindukan kasih si rintik hujan' best x? ayat metafora2 macam ni kadang2 buat i geli. rasa loya siooooot. haha., :D

oke let me get straight. i dah tgk my impian kenangan itu. yes i did it. hahaha. 'impian kenangan'? what the fish tu.. thanx for chenoi for the movie. dah la best, xyah kuar wang poket lagi. mesty lah plus2 best nye. the best part of course when the red queen keep repeat the same phase "off with their head!". and till now i keep wonder, 'gagak' yang sama dengan sebuah meja. ape kebenda. tak faham2, siap angkat2 bahu lepas movie, coz still xdapat tangkap ape yang si johnny deep tu ckp dari mula movie sampai lah dah habis movie tu. tapi kalau nak diikutkan, percy jackson dengan si alice ni, lebih kurang la. not the jalan cerita, i mean the 'best range' la. both macam sangat pandai gune effect. i nak buat movie la, sapa2 nak jadi actor2 i x? ala.. jom lah, tapi i xpay kornk lah, coz konon2 korank macam buat kerja amal ke. kan2! a BiG nonsense di sini.

a little word : i do enjoy my day. alot. but my dear, totally for u.

2 comments:

FaNaNie said...

aah la ape maksud gagak dgn meja tu eh??haha *blur*

arifays said...

tu la psal., smpai sekrang. syfra xtau ape mknennye.