March 24, 2010

paling diminati nie.

dalam banyak2 gambar dalam collection terbaru. tibe2 terminat picca di atas. kenapa? sebab antara banyak2, gambar nie paling menampakkan kehebatan kitorank semua. this is what we call cousin looooovely.. correct your tone please! let me introduce them one by one yek.
from the left side. itu cik muDa najwa. she's fantastic. i do love her as much as i could. we both love to share every single thing. kalau jumpa dia ni, for sure akan gelak non stop. she know how to make me smile without getting bored. umur dia 16, baru je masuk form 4. tapi dia ni punya tinggi suke sangat nak lebih2 dari i. kalau jalan dengan dia, i selalu kena pakai heels. coz i xnak dikatakan rendah. because i'm soo not ye. tinggi i 161cm. in facts i'm taller than all of siblings and ma friends. betul la. kakak 150 something, kakngah lak 160. tht's mean i tinggi lah tu. kalau nak cakap fatin, si huda, fiza. lagi lah. dorank tu semua memang kecik2 belaka. kurang makan calci-yum lah tu. hehe. sebelah cik muDa najwa, tu cik muDa athira aka kakngah. she's getting older and older. tapi still cun melecun macam mak ktornk. hehe, see. betul kan pepatah melayu. mana tak tumpahnye kuah kalau tak ke pinggan. kan? eh pinggan ke mangkuk hah? lupe lak. sebelah lagi , itu i. so xyah cter. next to me, cik muDa tasha. jarang jumpa dia ni. coz dia duk kat kkb. so kdang2 je jumpa. kalau ada gathering la. next to her, cik muDa atiqah. dia baru je sambung study balik isnin lepas. she's amazing. coz she know evry thing. the last one cik muDa eira, dia duduk kat perak. still form 2. dia kat skolah ape tah kat perak tu. tapi hebat2 gak la. hehe.
ni post macam sesi memuji si cousin looovely lak.


a little word : don't worry. i'll take care of ur's.
thanx for yesterday. :D

4 comments:

ahchOng's said...

mak nenek yg mana satu??semua muka cam sama jaa

arifays said...

ayah atuk msty tgk pic je xbce so xtau r mne satu mak nenek.
tu hah! mak nenek number tiga dari kiri.

FaNaNie said...

uish smpat lg cerita tntang kependekan i..haha kan 1 dunia da tau.. =D
manade kuah tumpah kat pinggan,kuah tumpah kat nasi lah..hahahaha

arifays said...

eh fatin., yeke? haah lah., mne tak tumpah nye kuah kalau xkat nasi. tu yg rse pelik tu, bile bce balik. hahahaha., :))