March 21, 2010

i'm home guys..

i'm home. kan i dah cakap kat title tu. kan kan?
hehe. actully x lah pegi jauh sangat. just kkb. raziqin, don't ask me the same thing. ingat, kkb bukan kota kinabalu tapi kuala kubu bahru. ingat tu. sampai je rumah mak teh, i terus keluar kete dan muntah. kerana apa, macam biasa. syafira memang kuat vomit apabila melalui jalan berliku. 'mentos' dari kakngah not work at all. berliku? fulamak! ayat suke gempak2 je. haha. masuk je rumah ramai lak nak kena salam kan. dengan kudrat yang sekangkang kera, salam juga smue family2 tu. kata orang melayu kan. sekangkang kera lak? banyak betul nak gne peribahasa, simpulan bahasa ni. nabil! bangga2, aku gne bahasa melayu banyak ni, siap peribahasa tu. kalau makcik ida baca ni, confirm beliau bangga and terus nak aku jadi cikgu tusyen kau. haha., :D
time petang, bangun je tido.terus ikut angah ronda kkb. xpernah datang kkb, so dah mcm excited lepas sehat dari sakit kepala. naik motor without helmet, syafira berani tu.. tapi xpe kot coz angah yang bawak. jalan2 sampai mrsm kkb tu. ala yang encik boyfie punye ex-mrsm tu. ala boyfie tu la, yang kat sblah tu. hehe. agak2 dah macam bosan tengok tasik tu, balik lah rumah coz nak kena siap2 untuk aktiviti malam pulak. siap2 adalah moment yang exciting tu. smue rebut2 nak mandi, i pulak senang je potong line kan. nasib kau lah labuuuuu...
sampai je tempat karao, smue orang macam excited gler. dah amik tmpt smue. i plak sibuk dengan handycam yang kena record smue benda. xnak termiss any one single moment pun. ayah! kena beli tripod tau. nak2, senang sikit kan.
turn family i nyanyi, mcam gempak gler la kan. coz diri sendiri pun naik stage gak kan, then sing pudar by rossa. siap joget ala2 sopan kan. haha., then itu ini. banyak sangat lah nak cter. satgi nak letak dlm blog family lak, so nnty bce lah kat sne yek.
http://sweetypalacehood.blogspot.com
click sini yek nanty. bukan skrg, i ckap nnty.!
dalam banyak2 i ske gler coz i dapat strawberries,tabung burger yang kecik amat,encik penyu yg cute, white roses. so sweeeeet. taik kucing. hehe., :D

a little word : jangan risau angah, i'll take a good cares pasal encik penyu.
:D

2 comments:

ahchOng's said...

mak nenek!!balik x roger aku pon..cehhh,...sampai ati..jgn bg aku sampai kaki..

arifays said...

ececey ayah atuk., tu hah mak nenek rojer lah tu. ngeng2. !