April 30, 2010

how bout the future?

assalamualaikum bloggie. dear blogspot.!i online my facebook account. i getting excited looking at ainan's status. nampak kat ats tu? hah! tu lah status ainan tu. i straight click on the link. and entered my id. and just a second after i press 'enter' button, the result appear. and i getting extra excited. i get my histeria and scream-ed. gile kau, terkejut kucing, anai-anai semua. haha.

addam asked me to check for his's. kalau x dia nak pegi melaka dah pukul 10 tadi. and this is what i get. rasa mcam nak humban laptop masuk bawah katil. gile mende kuar bnde ni bebanyak kali? perasaan nak gigit lappy sampai terbelah dua memuncak. dah la nak dekat. pukul 10, bnde nie asyik jadi like that.

and at last. i found a different way. yang lebih pantas dan berkesan. chewah! i pun terus called addam bile dapat result yang dia 'dukacita'. so on, i called miramore, huda. orang first yang menerima panggilan i of course lah amalina. unfortunately, dia xanswer perhaps she still on duty. tu sebab xleh jawab phone. at last she text-ed me. "...tp ama nk jmpe syfra bfore u go there, adoi..deeply missed la..." awww! touched weyh touched! mne tak nye jarang kot berpisah dengan amalina. datang sekolah, perlu sangat jumpe dia. class agama, xbleh duduk sblah orang lain, nanti tumbuh bisul. haha. time balik, kalau xjumpe dia boleh dapat sawan kangarooo. macam lesbian douh. tapi bukan la. i masih islam. i know the batas kot. lek syafira lek. jangan emosi. kalau ama dapat uitm sme kan best. siap dapat satu blik. wooot! best bleh lepak sama2 setiap ari. boleh main uno kan? cayalaweyh.

first try i dah tau i dapat. here we go. the lucky number one! cik nur syafira bt amir shah. kepak kepum kepak kepum. taaaaara! diploma sains. oke skrg kena buat pilihan. the best choice ye! diploma sains di uitm or nursing academy di spa. pape pun i tetap bersyukur. alhamdulillah. sejak dulu teringin nak ada title 'sukacita dimaklumkan' and at last! wah wah wah. :D
seterusnya muhammad qutbi putra bin mohd khalil. beliau punya nama panjang ouh. lenguh nak tulis. encik boyfie dapat utm. both us confius act, utm tu berada kat mne. kat skudai ke kl ke mne ke. so then biar lah. ni hah coursenye : diploma engineering mekanikal (aeronautical). tapi he still nak matriks. oke goodluck bie!next, fiza and fatin dan raziqin. ktorank dapat course sme. fuuuuh! mesti best jgak kalau huda pun dapat. tapi unfortunately lagi huda xdapat. tapi dia dapat pegi indon. swasta la tapi.
faidhi pun dapat, luqman hakim dapat, nabil tu xdapat. nab! kau main2 kan time isi dulu. kan xdapat. xpe, kau kan dapat matriks. pegi je situ.


for those yang blum check click link first ni. yang dah check tapi xdapat click yang second tu.
http://www.jpt.uum.edu.my/webjpt/keputusankeipta.php?target=1
URL Aplikasi e-Rayuan :
https://online2.mohe.gov.my/erayuanspm/index.php

a little word : lagu blog tu ama! ingat x time kite nyanyi atas pentas tu? then ade junior minx bluetooth lagu ni, kan? hehe., ;')

1 comment:

Afifi said...

letak ah lagu bole chudiya ! ;D hahaha