April 28, 2010

when u look me in the eyes...

4.49 am. i'm still looking straight on the celling. the top of it. looked deeper and deeper. i realise something there. celling tu putih la! and it's true. something true. and i'm not going to publish it. just let both of us know what that's mean. entah2 dia pun x henggat bnde tu. apakah2. love is only a word. there are a different between love and bff. both of it is totally different kind of thing. jauh beza. ape orang cakap tu, jauh panggang dari api. yes! see.. berfalsafah sebentar di sini. so then what can i do kan.. agagaga.kalau korank nak tau ape bezanye. pi selongkar almari which is byk buku2 terdampar indah dalamnye. hah! kat dalam tu mesty confirm ade dictionary. kan? kalau xdek pun pepandai la. gi lah library ke kedai buku ke. ah pepandai la, nak hendak, ikut suke hampa la.


nak selangi dengan something la. kalau just ayat pepanjang. blog nie boleh dah jadi buku karangan kan. so then, let put some view of webcam's creativity. nak tengok kan? sila2. duduk bersila.
this one touched me. lots kasih! awww. :'Doh! the last one. baru je semalam capture. oh oh, bengong lah pegi capture benda ni.
buat malu je. blushing tengok gmbr ni. tapi! oke pe kan? glamer seminit? boleh kan?
oh btw, i passed my Qti just now. and i was like yeihaaa! baru Qti je tapi oke pe kan.
11/5/2010 i'll do my jpj's. and am hoping for an extra supportive instructor. kecoh ouuu.
i met muhaimin, azizi, shee ann and ryan just now. omg! ryan dah makin kacak la.
and i terlepas untuk amik phone number dia sebab kakngah bawak kete laju sangat. oh! akhirnya i dapat pegang my own L's. gile kau dari start blaja aritu xpernah dapat pegang kad tu.
skrg dapat pegang rasa mcam. huiyooo! cool babeh. haha., :D
shee ann ask me to teach her how to do 'bukit' and i macam, hah? technique i ngan u lain la. xsama kot. u tekan minyak dulu, tapi i tekan clutch dlu. tapi i cakap je lah.

a little word : abg kat abc totally drve me crazy. nyibuk je.
kalau gagah perkasa macam justin bieber xpe lah jgak. ni nauzubillah.

2 comments:

Afifi said...

credit utk afifi utk gmba bingai tu. haahah

arifays said...

hekeleyh.nak jgak. nah amik nah.,

timasih afifi. timasih!