April 23, 2010

pembalut hadiah stripes.

oh hello blogger.
agak lama xjenguk blog pink ni. kau sehat x blog? ape? kau rindu aku?
leklek. ramai dah mule kuar kate2 kesat sikit. cube lek korank. beristighfar ke.
kan? hehe. contoh2 yang agak soft ayat nye..
"...aku dah banyak kali refresh kau pny blog
tp tak de new post
ni yg aku nak hangin nii.."

so i entered the link and sign in. and click on the new post button. and hello guys! i'm here. hehe.,
semalam hari ape? khamis kan? thanks guys. at last i realise something. something that never fade away. a differences between a best friend and a friends. the way we pronounce that is totally same. but the way we treat both of them is exactly different. don't blame me for that kind of thing. entah sape tah yang reka 'best friend' tu? actually post nie bukan ni cter psal best friend ke the most adventerous friend ke ape ke. xdek.xdek. langsung xdek ye.

i would like to give a big clap for all of my friends yang dapat matriks. wuuuuhu! congratulations guys! qutbi putra, nabil, raziqin, faidhi, fiza, luqman hakim, fareez. dan sewaktu dengan mereka.
macam dah plan2 je nab ngan faidhi masuk tempat sme. mana aci. dari kecik xleh berpisah dorank tu, haisyh2. hehe.

i need to attend an interview on the first of monday next week. and i was like. wuuuhu! takut nie takut. seumur hidop, ini adelah kali prtme pegi interview. hah! syafira tipu.. hehe., dulu paling last time skolah rendah interview pengawas. haha., kena interview ngan mak sendiri. ape ade hal! hahaha., everthing prepared! tapi masih debar2, setiap kali teringat pasal interview tu, terus cuak2,. chewah! hehe., lek syafira lek.
so let us make some review bout the becoming interview season. review?
macam xsesuai je word tu. pedulikan.
~dress : check!
~wedges : check!
~bracelet : xperlu!
~watch : check!
~ teks soalan2 : check!
~ic and all the borang-borang : check!
~gambar berukuran pasport : check!
~handbag : nak kena pakai ke? so then what kind of bag should i wear? roxy or carlo rino?

oke lah, sampai di sini sahaje post kali ni. ade sesuatu untuk dilakukan sebentar lagi. ini adalah disebabkan oleh kesengalan seorang blogger yang telah meng-tag i pada satu post nye. kureng punye budak. siap lah kau!
a little word : i missed u. will u?

4 comments:

Fatin Hanani.. said...

good luck babe..all the best!!
;)

arifays said...

thanks babe! need more sokongan padu. :D

Fatin Hanani.. said...

nak kte iring kau masuk bilik interview tu ke??

arifays said...

bleh jgak. syfra dah berdebar2 gler ni.esok wowowoowo..