May 02, 2010

facebook oh facebook.

i xpernah kesah ape2 pasal facebook ni. it just another laman sosial untuk disemakkan. sama r jgak macam myspace, twitter, friendster, yahoo messenger dan macam2 kejadah lagi la. tapi ade something yang dari dulu i nak luahkan, tapi akhirnye ade jgak naluri nak tulis kat sini. bukan nak kutuk, nak cakap diri hot ke ape ke. cume sekadar hiasan kat blog ni je. kalau xnak baca, click 'X' nun jauh kat atas tuu. clear?
oke let start it... :D
kalau nak add dan berkenal-kenalan tu letak lah picture sendiri ni takat letak gmbr upin-ipin, transformer, xpun xletak gmbr langsung. hangin la ni. bile xtanya dia tu spe, n bile x approve hantar message cakap saya ni sombong la, itu la ini la. hek ello! awak tu yg letak profile pic menawan sangat. sampai saya xkenal awak. cmne nak approve lak. facebook ni laman sosial, terbuka, mne leh nak approve ske2 hati. kne tgk awak tu spe dulu, selidik latar belakang awak, ade x mutual friend, then bru r boleh approve. sekarang ni penjenayah pun reti nak gune facebook. pernah dgr santau ikut wall facebook? hah! saya pun xpernah dengar. tapi entah2 penjenayah tu xlah buta it. tapi lagi teror. ah! so then we must ade langkah2 pencegahan. avoid lagi baik dari cure! sile amik notice tentang itu, ye semua..

actually i'm not entertain stranger. am not arrogant at all.
i just x entertain mereka2 yang xdikenali. jadi sile amik perhatian.
berhati-hati ngan arrogant adalah dua benda yang sangat different.
so do understand what exactly i'm talking bout ye. lol!

oH btw!
hAppy BIRTHDAY fiza anak uncle md noor!
awak dah 18. wuuuhuuu! cool babeh cool.
dari dulu nak tengok movie2 18sx kan? hah! dah boleh dah tu pegi pegi.
may Allah bless u forever and ever, doctor to-be.
and i wish u all the best. cepat2 kawin. haha.,
baru 18 dah fikir nak pelamin colour ape. jangan weyh jangan
lambat lagi. ingat perjanjian tu!

a little word : may i?

5 comments:

Afifi said...

wahh. aku frst reader :D

arifays said...

hehe., mne ade. aku r first

Afifi said...

kau lain ah, kau tu pengarang. aku ni kategori pembaca :D

hehe.,

arifays said...

oke fine!
eh., kau dapt uitm kan? ngeng3.

Fatin Hanani.. said...

yeeehaaa..that perjanjian huh..hahaha
ingatkan masa tu memain je ouh!