December 19, 2010

Majlis pertunangan melayu.

Assalamualaikum.


I'm going to update single word lagi ni. malam karang hokey!

nak kena bersiap. melawat the curve mencari 'sesuatu'

jaaaaaaaaaaanjii! akan update bila pulang dari jalan jalan. 
janji rock! hahaha. :)

a little word : do call me once u arrived home.

10 comments:

ANGAH@aloy said...

cik single word bile lak nk bertunang?

Anonymous said...

cik single word nak tunang dah???

dania said...

tapi cik single word tak pernah kenalkan pun siapa bf cik single word??

farah said...

kalau macam ni siapa lelaki bertuah tu?

kamal affendi said...

bestnyaaa tidak sabar nak tengok majlis tunang cik single word. <3

Anonymous said...

siapa lelaki tuuuu?

faqmah said...

waaah! cik single word, moga berkekalan. :)

Fatin Hanani.. said...

ahahaha sye tau siapa yang nk bertunang..hehehe

ANGAH@aloy said...

bukan majlis single word la follower2 sekalian..
tuh dia p majlis orang lain.. cik single word kn ngaku dia single..

arifays said...

terima kasih semua, sbb mengambil perhatian. namun betul kata angah tu. bukan saya punya majlis. baca post baru ya! <3