May 05, 2010

good morning.

dear bloggie.
i woke up early than yesterday! gile r syafira. cool cool. mak called me and asked bout her exam paper. and i was like. hah?! i x send email tu lagi. aduhai.. bosan oh tangguh tangguh cenggini, kan dah kelam kabut macam ayam. hah! then i on cik lappy. with my eyes still keep close. oh! ngade r pagi-pagi nak kne on laptop. nasib cepat. kalau x memang nak naik hanggin dah ni.

dah lah semalam dah lah encik bestie kacau i tido. apakah call memalam. dah r i bru je boleh melelapkan mata. wah 'melelapkan' uh! haha., pasal teman dia beli barang. i kan mamai kan i pun cakap r, 'ohyeke? bile yek?' and he's totally out of tempered macam nak mengamuk. 'kau jangan r, aku dah bagitau kau lama an!' haha. look! how mean i am to dia. look! haha. syafira perasan. syafira perasan. memang i xask mak lagi pasal nak teman dia beli barang uh, and subuh2 lepas solat i told mak bout a day with dia's. oh! mak just cakap, 'oke!' hah look encik bestie, how strong you are in my family. look tu look! hah jangan nak prasan lebih2. lek sudah.

oke better get ready. bukan get ready untuk pegi jalan. get ready untuk kemas rumah. banyak benda kena buat ni. hah! oh encik bestie! i need to go to the bank. something need to be solve. do remind me bout that ye! oh bibie. thanks for the day. do take care. i gonna miss u lots. oh bout that girl. do get more strong bie. she'll realize that soon. nothing to be worried. she'll fine. let she find her own ways. u know how cool she is right? just do pray for her.

a little word : afifi! lain kali punya post aku buat tag tu. kau lek je.

oke oke? :D

1 comment:

AFIFI said...

oke ! tengkiu :DD