May 07, 2010

tag-iest. :D

cool weyh cool. nah afifi!. =____=

1. adakah anda rasa anda hot?
xperlu kot. sebab mak ajar jangan takbur2. ade kne mngne x?

2. upload wallpaper yang anda guna sekarang.

3. cerita pasal wallpaper?
erm. ape yek nak cter? oh! wallpaper yang baru sahaja disetkan.
ia berlaku pada 050510. time nie dalam red-box. tgh menyumbangkan lagu 'salam terakhir'.
wah! syafira ingat uuuuuuuh. :D

4. bila kali terakhir anda makan donut?
bukan makan donut act, tapi donut yang kecik tu. keria rasenya namanye.
makan time tgh drive pegi ioi untuk hangout ngan bestie tu..

5. lagu terakhir anda dengar?
russian roulette.

6. apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?

tengok tv. the replacements. itu cartoon.

7. selain nama anda, anda dipanggil dengan nama apa?

syafira. sya. fira. ira. bucuk. babe. dong.

8. tag lagi empat orang
1.fatin hanani
2.nur athira

3.afifi abdul aziz

4.nadya hidaya


9. siapakah nombor satu kepada anda.
she's my best fren. ketua kelas masa form 5. dia suka blueberry cheese cake.

10. katakan sesuatu pada nombor tiga.

wahai fifie, aku nak amik test jpj 11hb nanti. do pray for me k!

11. nombor dua ada hunbungan dengan siapa?

kakngah, dia sedang berpacaran dengan abang ikh! did u guys know how to pronounce it?
both of them biol. xbetul. :D

12. bagaimana pula dengan nombor empat?

nadya hodaya. along ni budak genius. bijak pandai.

13. berikan lima yang anda tahu pasal orang yang meng-tag anda.

oh! nama dia abdullah afifi abdul aziz.
dia ade blogspot.
dia suke someone.
dia dah ade P.
dia tinggal kat bangi. tapi dulu dia duduk puchong la.


14. persamaan kambing dan lembu?

both makhluk ciptaan Allah. kalau buat korban dua2 tu, depa dua ekor masuk syurga.
kambing ade kepala, leembu pun sama. xcaya? gi r tengok kat ladang sana.
kalau xdek kepala and tibetibe depa boleh jalan ke sana ke mari tu, hah! itu hampa yang gila.

15. perasaan anda membuat tag ini?

ngantuk. itu perasaan kan?

16. adakah anda rasa si dia itu sengal?

oh! kalau si dia itu dia. saya sangat rasa dia sengal. dia ade semuanye, tapi dia tetap rasa xpuas.
dia nak ape lagi? ke dia nak semua kat dunia ni jadi hak milik dia?

17. gay or less?

ohya! saya ade cter psal gay. ia pasal sesorank yang telah disyaki sebagai gayboy sedangkan dia dah tiga kali couple. oh howt siooot!. hehe., :D
less tu? kurang ar kan? kan kan? ke ape lagi? oh! betulbetul kurangkan gula dalam minuman anda ye. nanti dapat kencing manis, kena potong kaki? aha! so cegah ye cegah. :) -senyuman prihatin-

a little word : baru balik buat kad atm. korank nak tau x number pin i? hahaha., :D
poyo oh syafira, orang lain buat kad atm diam je, dia dok canang satu blog.

1 comment:

AFIFI said...

ohhh. menarikkkkkkkkkkk :D