May 06, 2010

five five twenty ten.

salam bloggie. oh! semalam i dah cter kan. i pegi teman kawan i beli barang? alaaa xjauh mne pun dekat sangat je. sekangkang kera dah sampai tempat tu. kat ioi mall je pun. pada sapa2 yang xtahu menahu ioi tu benatang apa. oh! sian hampa kan. ala ioi tu lebih kurang macam mid valley, sunway piramid. hah! CENGGITU cenggitu laa. xdek banyak beza pun. i drove our mini copper to bsn. need bsn's pin for ptptn. omg! jalan sesak sangat dan amat. tapi i lek je. dah tu xkan nak langgar semua2 kete kan. dah la baru ada L je pun. tapi akk mengalami kesakitan. so then i drove the car. hah! see syafira prihatin tu.. awww!

after bersusah payah meyumbangkan semua lagu dalam red-box we guys went to food court.
he treat us a tomyam's and a drink. tomyam yang xberupa tomyam. macam ape je.
tapi macam agak kenyang r. and i terpaksa habiskan nasi yang agak banyak tu sebab encik bestie asyik staring at me mencabar suruh i habiskan nasi. eleyh! syafira bleh r. cume ape yang semua orang xtau last kunyahan i luakkan balik. dah xleh nak kunyah dah. weeeek! haha.,

a microphone. a cell phone kepunyaan bestie.tali roxy juge kepunyaan dia. and kaki i. haha., :D
teringat enncik bestie nyanyi 'down' versi nasyid. ah! 'down...down...'
owh babe! killer song babe. lain kali kau tukar bad romance lak yek. :'D

ikut pada skrin. korank tau spe menang. eh encik bestie! i lah menang. u number 4. nama kau yang 'S' tu. i yang 'Q' tu. make it clear babe! wahhahahaha. :'))i know the way u guys appreciating the others is totally different. so what i'm suppose to do. syafira melalut kerana suara yang hilang.
at last, encik bestie xbeli satu ape pun barang dia. lepas i drove balik then dia text i. 'weyh! xbeli satu barang pun weyH!' haha., tu lah kau lain kali pegi beli barang dulu then baru nak huhahuha.
kalau ade addam mesty lagi gempak an. tapi addam tgh bertaruh dalam dunia college dah. ohoh.
addam called me just now, and i told him everything. alaaaa, lek addam lek nnty kite karok reramai balik. au?!

lots photo hanya dalam folder laptop. it's too private. kerana gf2 mereka akan marah nanty itu lah sebab nye. jadi atas dasar tu. let the kenangan jadi kenangan. xyah letak picca2 pun korank tau spe korank an. oke trime kasih! agagaga., :D


a little word : bleh x jangan jadi greedy sangat?
lemas tau dak?

2 comments:

AFIFI said...

wahh. happy seronok time

arifays said...

pastinya. haha., :D