August 29, 2011

happy independence day.

Assalamualaikum.
dear all of u again. kali ni post pendek dan ringkas serta mudah difahami.

Salam aidilfitri maaf zahir dan batin.
pada yang masih tidak langsaikan zakat sila selesaikan. yang dah tinggal puasa sila ingat untuk ganti. yang suka makan banyak banyak time buka puasa tu rentikan leee. :)

oh tidak dilupa selamat hari merdeka yang ke-54. all of us dah boleh mula berfikir secara matang dan tulus sekarang jangan asyik nak gaduh nak demonstrasi bagai. so semua kena cool.
kena cari jalan penyelesaian dengan cepatnya pasal masalah masalah yang timbul tahun lepas. 
kes kes makamah yang tak setel setel lagi sila setelkan.


rasanya ramadan selalu bring a happiness. selalu mesti bahagia time time bulan puasa ni.
setiap tahun kalau ramadan mesti ada berita bahagia.
so terima kasih Ya Allah.
iloveu!
andai ada terlanjur bicara,
 ada post yang tidak kena,
maaf zahir batin ku pinta,
moga semuanya diterima seadanya.
ikhlas dari cik single word.


sekarang kat rumah semua sibuk. mak sibuk sidai kain, kakak sibuk tukar langsir, kakngah sibuk jahit beads baju sendiri dari semalam, hazzee sibuk letak kad raya dalam sampul surat, csw dengan ayah sibuk create ayat untuk tulis dalam kad raya untuk saudara mara dan para jiran. 
so again to all of you maaf zahir batin. zeroo zerooo okayyy!

a little word : moga tahun ini hikmahnya lebih besar.

1 comment:

raje carl said...

selamat hari raya ! :)