June 16, 2011

power rangers

Assalamualaikum.
cuba teka mana cik single word berada sekarang teka teka. okay bagus! Malaysia. masih ye masih. tak adalah sebenarnya aku update post ni dekat balcony sambil dengar lagu need you by lady antebellum. tajuk lagu macam dah kasi hint pasal post ini. ye memang bijak ye lagu ini play kena pada masanya.

lepas post pasal cinta pertama, banyak email masuk. terima kasih kerana turut mendoakan. dan semoga dia tenang di sana. dan sekarang sesi luah perasaan. haah aku tulis ni time aku marah gilaaa tapi aku nangis, aku cunggap. tolong hanya baca kalau kau sedia saja.

did u know something frengh, i miss the moment. the moment we used to spend together. time kau sebagai seorang manusia biasa yang tidak boleh tidur yang akan call aku even dah pukul 2 3 pagi, hanya sebab tak boleh tidur ye ye aku faham. *time ni lagu timeless by justin feat kelly clarkson ye. rinduuu.. time kau call dan aku tibatiba rasa macam tak kisah teman kau study through the phone je lah kan, tak kan nak ke banting semata bila kau sorang sroang kat tingkat atas sekali *as what u said lah kan. time kau nak start study untuk final dan sama sama dengar suara QP yang berkumandang sampai satu blok dengar sebab kau bukak loudspeaker. aku rinduuu nak dengar kau bagi ceramah motivasi percuma lepas aku fadeup dengan perangai budak budak college. rindu nak cakap, aku tumbuk karang dan kau pulak cakap meh la tapi sampai sekarang kalau jumpa tak tumbuk pun tapi seriously kalau aku jumpa kau sekarang aku tumbuk kau, sumpah. ada lagi. i miss the moment when u keep asking me, eh macam mana nak stop smoke ni dan aku sekarang just macam buat derkk je sebab kau dah banyak kali cakap kau nak stop tak stop stop juga blah. sumpah macam kau tak sayang hubungan persahabatan sebab nak kasi aku mati cepat as secondhand smoker. benci kau.
dah aku malas nak cakap panjang panjang.

just aku nak cakap, aku rindu kau lah.


jangan tanya aku pelik pelik okay. sebab aku tak tau nak jawab apa nanti,
okay bai.

a little word : terima kasih. thank you. merci. grazie in  all languages

12 comments:

Anonymous said...

cik single word sweeeet.!

kamal affendi said...

cik belog cik belog, siapa power rangers?

nira nura said...

agak agak power rangers tu baca tak? kalau aku jadi power rangers tu confirm aku nangis dan cakap i miss u toooooo!

Anonymous said...

<3

faqmah said...

nak jugak power rangers tuuuu!

farah said...

cik single word, siapa power rangers siapa siapa???

siapaaaaaaaaaaaaaa?

Anonymous said...

nak jadi cik single word boleh?

dania said...

nak kawan macam cik single word, sangat comel jeeee.

btw, takziah cik single word kisah cinta pertama buat saya nangis sorang sorang. tapi jgn risau, orang baik selalu pergi dulu.

arif hakim mesti baik orangnya. cik single word pernah cerita pasal lelaki baju putih arwah kan?

ciwa said...

kenapa cerita cik single word sekarang semua sedih sedih. waaaaaaaaaaa.,

:'(

farouq maliqa said...

cik single word, jom kahwin.!

arifays said...

nira nura : power rangers baca kott. ntah. tapi dia ada text cik single word macam yang awak nak cakap if awak jadi dia.

:'D

utk yg lain, thanx utk comment comment yang sgt membina. macam yang cik single word ckp, i'm not going to tell siapa power rangers. biarlah rahsia dulu hokey.

keep in touch, jgn lupa click nuffnangs!

with love,
syafira amir

Fatin Hanani.. said...

sye tau sape power rangers tu..hehehe
untungla kau en. power rangers!!!!
=D