November 27, 2010

post laju laju.

Assalamualaikum.
Dear bloggie, mari baca post lelaju meh.
cepat cepat sebelum bertolak ke lost of tambun mari kita hupdate blog secara laju tanpa had laju.
aku kasi hint hint dulu supaya korank sentiasa main click click single word biar kasi gegar bebanyak kali ini single word.

".. bukan ku pinta lahir ke dunia, tidak ku duga cacat begini. bukan ku pinta kasih dan manja bukan ku rayu bantu simpati. maafkan wahai taulan ku meminta di sudut dunia, mencari ketenangan.. sampai masa ku pergi juaaaaaa.... "

:'(
kenapa cik single word yang konon konon gangster ni dok sedih sedih lirik lagu sedih ni?
tak apa. hampa semua toksah dok risau. sampai masa, akan ku ceritakan. wah gitu!
aku kasi korank tengok dulu satu pikce. yang lain, nanti lepas aku balik tambun aku cerita puas puas sampai korank rasa nak muntah baca single word. tau laaa. :))

a little word : i love you more.

8 comments:

faqmah said...

cepat update cik single word cepat

Anonymous said...

tak sabar nak tunggu hupdate terbaru... :)

Anonymous said...

cantiknyeeee...
tidak sabar.

dania said...

i love you cik single word. i do love you. and i miss your new post. cepat update..

amirah said...

cik single word, macam mana jadi cantik ni?

affendi yusuf said...

saya suka single word.! <3

amirah syafiqa said...

:)

Anonymous said...

.,