June 07, 2010

let's get a move.!

assalamualaikum.

"...kerana diriku bukan aku, tiap kali kau menjauh,
fikiran xkeruan. jiwa rasa kekosongan..."

melihat kepada title korank understood?
x? laaaa., pulak dah
oke xpe xpe.
meh sini korank scroll bawah bawah sikit,
yes! bila dah sampai gambar bawah tu, pandang lelama sikit.
kelip2 mata tu sikit. hah! comey dah korank.

memperkenalkan... jeng jeng jeng...
adik aku yang selalu gaduh dengan aku. ye baiklah kami berdua memang xngam langsung.
sikit pun x. bagi aku dia suke sangat cari pasal ngan aku.
bagi dia pulak, aku suke kacau dia.

melihat kepada photo2 yang telah aku upload dengan bergaya tu, korank mesti confirm faham kan?
dengan ini diumumkan, cik single blog dah dapat lesen.!
yeiiiiha.
now i can drive legally.

xlah lagi aku drive teman mak hantar betulkan kain kat butik dengan haramnye.
mak ade lesen, tapi saja2 nak nengok aku drive.
aku dengan bangga dan silunye aku drive r baik2.




jadi kesimpulannya, aku bangga ye semua.
aku dah ade lesen.

mari kita buka topic perbualan.
ape kenangan korank time amik lesen?
(jangan malas, comment cepat, baca je reti comment malas kan)


a little word : undilah saya.! haha. :D

6 comments:

AFIFI said...

haha. entry kau ni besttt. klau ada tick box msti aku tick gaogao punyee :D

AFIFI said...
This comment has been removed by the author.
AFIFI said...
This comment has been removed by the author.
AFIFI said...

aku suka part dengan haramnye

arifays said...

aku ade leave persoalan kan kat akhir post, ape pengalaman anda time amik lesen. knpe xjawab? malas sungguh.
:D

Fatin Hanani.. said...

mase amik lesen dpt jumpe klon fahrin ahmad..hahaha
and the first test dpt marks 5/20..gagal serta-merta!hehe