November 14, 2011

candid time contest

Assalamualaikum, okay fine, kali ni punya kena tag memang agak best dan menarik tertarik debooom! sebab dia giveaway yee. di mana tak pernah nak join. maka dengan ini! mari join ye. di tag oleh cik cantik feyra

korank click lah kat banner atas ni yee, utk visit kak muna punye blog.
*timasih kak tun fatimah. :D

as what the title told u guys! its candid, dan sumpah gambar kali ni agak memalukan serta korank akan gelak kerana csw sedang menari ye dalam gambar tersebut. 

dah nama candid maka, dia akan jadi sungguh lawak! seriously. maka dengan ini, 

LIHATlah duniaaaaaa!
taaada...
ini time last holiday, time ni konon2 nak cuma melompat dengan lebih tinggi, cubaan tidak menjadi akhirnya.
fine! dalam banyak banyak gambar, gambar seperti ingin terbang, tak pernah menjadi.
kata lain, tak pernah jadi kot.
#itu bukan nak menari ye, amik perhatian akan itu.

so i'm tagging this to my beautiful BGFF and my little fazweena.

a little word : please, Uitm-ians jangan susahkan saya.

1 comment:

saya said...

hye.sye pon msuk contest nih.gud luck
btw,follow awk dh :)
kalau rjin,singgah blog sye k :)