February 26, 2011

netball.

Assalamualaikum.

Yaww wass up up up. At last i'm updating my single word. Alhamdulillah at last aku selaku pemilik single word diberi peluang untuk update sesuatu kat sini. rindu nak online maka terus bangga lepas dapat online selepas lama macam apa tidak online.

Ramai yang tanya kenapa tidak reti reti nak update blog, namun aku rasa pada yang add di facebook akan faham sebab aku baru saja lepas exam before i leave for posting untuk sem 2 ni. maka agak sibuk macam apa sampai laptop pun terbiar, time aku buka laptop ni bayangkanlah beta berhabuknya siap broadband yang slow, lagi slow dari kura kura yang lapar.  

jadi mari sini semua hadik hadik habang habang, semua lah senang. aku nak kasi habaq mai cerita before aku menduduki exam yang aku rasa susaaaaahh giiilaaaa.! 

sebelum apa apa aku kasi hampa semua melihat sebijik gambar dulu. 
hah! korank confirm rindu macam apa dengan cik single word kan.

makaaanyaaaaa. 
memang huduh habis gambar permulaaan, terus readers rasa macam nak muntah.
confirm punya sebab bila aku tengok balik pun memang nak muntah darah.


kecoh.!

:)


before aku dan budak budak aku yang mana sama sem dengan aku duduk exam, ktornk join college punya games yang aku rasa, ini adalah satu satu bendanya yang best bila duduk college perempuan perempuan. which is kalau main game, lelaki tak ada sibuk nak kacau. di mana aku memang pantang kalau tengah game lelaki tengok aku main game tersebut, sebab nanti semua nak control ayuuu, tak termasuk aku okay! sebab aku tak pernah ayuu. 




ayyuuuu sleeping ada la!



nampak bertapa machonya aku di situ? 

well i know. 
and i do realize that because dah ramai saaaangaaat cakap,

 aku tak semart langsung.!

kurang hasam betul. kenapa cakap direct sangat? kesian la kecik dah hati ni.
waaaaa... nak nangis la camni.
*nangis sambil buat kecoh.

aku rasa dalam banyak banyak gambar aku suka gambar pengurus pasukan ktornk.
dia sangat kacak dah hebat pada hari tu.

terus rasa bangggaaaa dan berlalu ke balcony sambil cakap,
aku budak sem tooooo!


disebabkan kaedah yang hebat ditunjukkan ketua pengurus, aku selaku pembantu pengurus tidak berdaftar
pantas mencapai shades dan melekatkan di kepala.

terus rasa macam diri ini hebat.
sedangkan tak hebat mana pun.

:'D


walaupun cuaca jealous sangat dengan ktornk. 
ktorank semua tetap main games sampai habis. sebab?

sebab ktornk rasa nak memang!

tapi sebenarnyaaaa?
xyah kasi tahu!
 oh btw, time ni tengah game volley ball.
semua pemain memang macho.

yang ni pula hari yang sebelum dari volley ball.
aku memang malas nak susun, that's why post bersepah.

cisssskek!
yang ni game netball.
dan time game ni aku rasa bangga nak cerita sebab sebab..
*tengok dan perhati betul2 setiap gambar selepas ni.

:)

*tak habis habis nak gila kuasa. 

semua gambar aku nak masuk. semua gambar nak kena ada muka aku. nasib baik post ni aku sendiri tulis kalau orang lain terus, confirm menyampah habis dengan perangai aku yang asyik asyik gambar aku.

kata lain, asyik asyik kau jeeee.!


dari kiri,

".mama, maksu, auntie yanie dan uncle tea."
so cuuuuteee right. ya i know.!

:)


:'D

hencik bestie, saya nak cakap saya rasa saya kurus sikit lah kot. sebab naik turun tangga setiap hari ke kelas. maka nanti awak kena bangga dengan saya.



hah! gambar atas ni memang penuh makna waaa cakap luuu.
tak caya click la.!

sebab nanti korank tahu kenapa aku bangga sangat dengan game ni.

:))





 orang dengar penerangan depa sibuk dok snap pikca.
jadi itulah perkara yang terjadi sebelum berlakunya exam.
memang waaa cakap luuu,

blur gila masuk exam hall. but alhamdulillah.
everything was sooo wonderful. and i hope for something like miracle to happen. at least i can give a smile when i stop for this kind of things.


lepas berjaya mencapai satu kejayaan, terus berlalu ke kedai yang gambar atuk tua ni dan melayan perasaan mengidam kk tu.


i love this picca.? because it's look like more too oversea's capture.
sedangkan dengan jelas tulis kat belakag tu 

TESCO.!

adui, kacau daun la macam ini.

dan akhirnya, aku menapak untuk pulang.
pulang ke college. dan?

tidur...
*bajet letih sangat.

alhamdulillah. aku dah selesai dengan banyak banyak benda. sekarang menghitung hari untuk posting. alhamdulillah again because i just don't have to pack my things for this posting in facts i got a chances to get post in malacca only. so thanks ya rabbi!

till then take care readers followers and all of you. full with love.

Assalamualaikum yawww!
baibaaaaaiiiii.

 a little word : sorry but i really really miss u.

February 11, 2011

nasi lemak.

Assalamualaikum.

yooo wassup wassup guys. alhamdulillah i've been given time untuk update something on single word. hello semua. okay kau kecoh semacam syafira. actually the reason why at last updating my blog after dah lama kasi berhabuk ini blog adalah kerana... jeng jeng jeng...

*mengelabah sikit

sometimes kan i hate about my ownself and did you know why. because i keep do something yang macam kasi kecoh sedangkan something tu biasa biasa je. orang muda cakap, buat gempak tapi the truth is 'biaaaasa sajeeee'.


senyum simpul sebab tak berani nak senyum lebar lebar. sebab...

muka dah lebar.

kalau kau orang bijak sana lagi gagah perkasa cuba teka kat mana?

aku sejak bila lak suka main teka teki ni. dah diam diam. scroll bawah jangan banyak bunyik.
nanti aku marah karang tahu laaaa.

*kecoh lagi?

malas lah cakap.... ^__^

memperkenalkan hencik busuk masam kaki kurus keding. hah! 

hencik bestie yang suka gempak. hah ni lah dia.
yang suka kasi gegak, dia juga lah. yang kecoh dari aku, dia lagi.
kira semua dia lah. cuma kalau yang cantik wangi baik tu aku lah...
okay tak boleh puji banyak banyak.. *malu

sabtu tu lepas habis jumpa dan gaduh gaduh dan juga meluahkan rasa terkilan geram semua dekat hencik bestie terus balik dan dah boleh senyum. see, did i told u guys about a wonderful magic that he can do for making me happy? ya he is. 

dia ada 'aura' like what others say. 
malas lah puji lebih lebih. tapi dia memang hebat. hebat sebab...............

sebab dia dah nak further degreee. *okay cemburu dah!
malas cerita pasal nabil nabot

nampak dua orang depan aku tuuuu?
hah! sorang diva, sorang mat salleh celup. yang belakang, pemilik single word yang biasa sahajaaaa.

segan saja kawan dengan mereka mereka yang hebat, sedangkan diri sendiri hanya melukut di tepi gantang, kenapa macam peribahasa tak kena? lantak aku la. aku punya post.
syhhhhh...

:'D

dorank semua pakai hot hot, pakai comel comel. aku lak? 
hahaha. lek jeee pakai baju kurung sudaaaah.

gelak balik lepas tengok gambar gambar yang ada, aku bukan main suci lagi. tapi suka lak pakai baju kurung, nampak lebih bagus. tapi cuma satu laaa., bila gelak tak reti nak cover terus hilang keayuan...

random video.
motif video..? nak tunjuk aku pun ada juga join aerobik aerobik ni.

:)
video

i've something. yaya something yang hebat sampai boleh gila. *pengsan

baiklah baiklah benda ni best sampai aku pun selsema selepas melihatnya.
tipu saja, sebab aku memang flu dah lama dah. 

aku baru je dapat transcript result sem one aku dan ia adalah sangat lucu... sebab? sebab semuanya ke arah memuji. baik sangat kah aku? atau tutor aku tu perli aku? kelakar jeee. i cannot stop thinking about the way she treat me. gila nice macam apa, siap cakap aku polite lah. *maluuuuuu.

"kuu.kuu.. kuu ku punya cinta.." hahaha.
tengok tu tak senonoh betul aku gelak,

btw aku teringin nak makan macarons. tapi tidak ku temui lagi. jadi marilah kepada ku wahai macaron yang comel...! okay gudbai semua.... bai baaaaaaiiii.

:)
p/s : kenapa title aku nasi lemak? sebab sebelum aku taip post ni aku makan nasi lemak.
ada kena mengena ke duh?
suka hati lah.. :))

a little word : thank you for everything

February 06, 2011

next time.

assalamualaikum.

kenapa kau suka sangat nak kawan dengan SEMUA kawan aku?

tapi orang cakap orang tak mampu memang macam tu.
kesian kat kau, tak mampu.